Werving selectie Breda Zuydt Werkt

Werving en selectie Breda

Besteed uw werving en selectie van personeelin Breda uit aan Zuydt Werkt!

Ervaring met werving en selectie in Breda? Dan heeft u wellicht gemerkt dat het vinden van goed personeel nog niet zo makkelijk is. Het is lastig om getalenteerd personeel te vinden, waardoor vacatures te lang open blijven staan. Bovendien kost het ook geld, omdat u uw kostbare tijd besteedt aan iets dat niet uw core business is. Vraagt u zich af hoe dit makkelijker kan? Dan bent u bij Zuydt Werkt! op de juiste plaats. Wij zijn een recruitment bureau in Breda dat u kan helpen met het aantrekken van het juiste personeel. Dat doen wij door middel van een uniek concept, dit leggen we in de volgende alinea verder uit. Wij werken als externe recruiter, maar in nauw verband samen met uw team. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het nieuwe personeel perfect past bij de rest van het team. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van werving en selectie in Breda? Neem dan contact met ons op of lees verder.

Wij helpen u graag

Een nieuw werving en selectie concept in Breda

Voor betaalbare werving en selectie in Breda kunt u terecht bij Zuydt Werkt! Wij werken volgens een nieuw concept in Nederland. Wat dat concept inhoudt? Als eerste houdt dat in dat wij werken volgens het ‘no cure, no pay’-principe. Als wij geen werk voor u verrichten of geen personeel voor u vinden, dan hoeft u ook niets te betalen. Wel zo eerlijk vinden wij. Daarnaast werken wij met het Recruitment Abonnement. Dit houdt in dat u een vast bedrag per maand betaalt voor onze diensten. Hier komen geen extra kosten bij. Dit abonnement kunt u bovendien te allen tijde pauzeren. Voor een voordelig recruitment bureau zit u bij ons dus goed. Wij streven ernaar betaalbaar te zijn voor iedere ondernemer.

Meer over het recruitment abonnement

Zuydt Werkt! houdt rekening met uw wensen

Voor ons is het essentieel om uw bedrijf door en door te kennen. Alleen zo kunnen wij uw bedrijf voorzien in het vinden van personeel wat echt een klik met uw onderneming heeft. Om het juiste personeel te kunnen vinden, is het belangrijk om betrokken te blijven bij uw bedrijf en op de hoogte te zijn van wat er speelt. Zo kunnen wij als perfecte matchmaker te werk gaan. Met onze twintig jaar ervaring in het vak is het geen probleem om voor u een goede match te vinden. Wij werken volgens een transparante en eerlijke werkwijze waardoor u als ondernemer altijd weet waar u aan toe bent. En ook voor het potentiële personeel is dat prettig!

 

Neem contact met ons

Kortom, bent u normaal gesproken veel tijd kwijt aan het vinden van geschikt personeel? Wilt u van die hoge kosten af en alleen betalen wanneer er ook daadwerkelijk een arbeidscontract getekend is? Laat dan de werving en selectie over aan Zuydt Werkt! uit Breda. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken. Zo weet u na een intake gesprek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Hopelijk zien of spreken we u snel.

Meer weten?