Interim corporate recruiter Zuydt Werkt!

Interim corporate recruiter

Interim Corporate Recruiter biedt uitkomst

Bent u op zoek naar continuïteit voor uw recruitment vraagstuk, dan kan een Interim Recruiter de oplossing bieden. Ook bij Zuydt Werkt! kunt u gebruik maken van een Interim Recruiter. Met meer dan 20 jaar ervaring, haalt u hiermee kennis en kunde in huis. Maak kennis met de Interim Corporate Recruiter van Zuydt Werkt!. In het kort komt het hier op neer: Heeft u als organisatie een tijdelijk wervingsprobleem dan kunt u op flexibele basis een interim recruiter inhuren.

Wat doet een Interim recruiter

Heeft u als organisatie meerder vacatures openstaan maar geen recruiters die er mee aan de slag kunnen gaan, dan kunt u ervoor kiezen om een interim recruiter van Zuydt Werkt in te schakelen.

De recruiter van Zuydt Werkt! komt bij u intern en zal zijn/haar directe kennis tijdelijk inzetten voor uw organisatie. Met deze kennis omtrent werving, arbeidsmarktcommunicatie en het hebben van een groot netwerk kan onze interim recruiter in een relatief korte periode snel tot potentiële kandidaten komen.

Voor u De voordelen

  • Kent de arbeidsmarkt en weet hierdoor precies wat er speelt in de markt.
  • Heeft up-to-date kennis van wervingstechnieken, recruitmentprocessen en arbeidsmarktcommunicatie.
  • Werkt bij haar opdrachtgevers en kennen de zgn. soft skills van de organisatie en kunnen dit goed overbrengen aan potentieel talent.
  • Kan uw organisatie tips en trainingen geven over recruitment.

Hoe werkt het?

Voor een vast bedrag per uur, vanaf €59,50 per uur, gaat onze interim recruiter bij uw organisatie intern om uw wervingsprobleem aan te pakken. Samen met de opdrachtgever brengt hij/zij uw organisatie en vacature in kaart alvorens hij/zij met het wervingsprobleem aan de slag gaan. Na de duur van de periode en aantal werkuren te hebben bepaald, gaat onze interim recruiter bij u als opdrachtgever aan de slag. 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn. Of wilt u met ons kennismaken? Neem dan contact op met ons op. Wij bekijken dan, geheel vrijblijvend, met u wat voor uw organisatie de juiste oplossing is.

Neem contact op

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.