Recruitment met passie sinds 2017

Over ons

Since 2017 Recruitment met veel passie

Begin 2017 is Nanga Buil gestart met Zuydt Werkt!. Mede door haar grote passie voor recruitment is Zuydt Werkt! uitgegroeid tot een serieus en persoonlijk werving- en selectiebureau.

Recruitment met veel passie Nanga Buil

Na haar opleiding aan de NHTV, startte Nanga met haar eerste “echte” baan bij Asa Studenten Uitzendbureau als Intercedent. Al snel was ze verliefd op het vak en groeide ze door tot vestigingsmanager bij Ad Rem. Gedurende haar carrière heeft ze diverse functies bekleed binnen de arbeidsbemiddelingsbranche en bij diverse organisaties in de keuken mogen kijken.

In al die jaren is de passie voor het vak nooit verloren gegaan, het is zelfs sterker geworden. Met name voor het werven en selecteren van de juiste kandidaten. Omdat ze niet altijd de tijd en aandacht kon geven aan haar opdrachtgever of kandidaat, wat ze zo graag wilde, heeft ze stap gemaakt naar eigen ondernemerschap met als core business recruitment op een persoonlijke en betrokken manier.

Haar natuurlijke manier van verbinden maakt haar succesvol in haar vak. Iedere dag gaat ze met veel plezier aan de slag voor haar opdrachtgevers en kandidaten. Haar doelstelling is om Zuydt Werkt! verder, landelijk, op de kaart te zetten als een betrokken, innovatief en persoonlijk recruitmentbureau.

06-57086897
nanga@zuydtwerkt.nl
Stuur WhatsApp

Mensenmens en klantgerichtBas Jansen

Tijdens zijn studie Voeding & Management werkte Bas Jansen veel in de horeca. Hier bleek dat hij een echt mensenmens is. Zijn betrokkenheid en interesse, maken van hem een persoonlijkheid met een hoge gunbaarheidsfactor. Na zijn studie is Bas aan de slag gegaan als accountmanager bij Brouwerij Palm. Na een paar jaar groeide hij door als Salesmanager. Het begeleiden en aansturen van zijn collega’s ging hem zeer goed af. Toch kriebelde de sales, het contact leggen met klanten. Vanaf dat moment heeft Bas zijn carrière een vlucht gekend als Salesmanager Benelux binnen de ICT branche.

In 2018 gaat het roer om. Bas maakt een carrière switch en neemt de stap binnen de recruitmentbranche. Zijn kwaliteiten als mensenmens en klantgerichtheid komen hier zeer goed tot hun recht. Hij voelt zich thuis binnen de branche en in zijn rol.

Bij Zuydt Werkt! houdt hij zich bezig met Business Development Management. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitrollen van het succesvolle concept; Het Recruitment Abonnement.

06-30658378
bas@zuydtwerkt.nl
Stuur WhatsApp

Zorgt voor verbindingMarcel Overbeek

Hij maakte carrière in de hulpverlening en is de afgelopen tien jaar vaak betrokken geweest in het opzetten van nieuwe teams, personeel aanname en het opzetten van diverse projecten in de zorg.

Nu vindt hij het tijd worden om volledig in (eigen) vrijheid mooie talenten te kunnen plaatsen bij interessante werkgevers, instellingen en gemeentes. Hij pakt met beide handen de uitdaging aan om per 1 december 2021 als zelfstandig recruiter te beginnen onder de vlag van Zuydt Werkt!

Als geen ander heeft Marcel gezien dat langdurige verbintenissen tussen werkgever en werknemer (vooral in de zorg), een uitdaging is. Hij denkt dit te kunnen veranderen. Het ontbreekt Marcel niet aan ambitie en hij heeft een duidelijke missie en visie.

Marcel is niet bang voor confrontaties, is integer en zal vaagheid altijd om kunnen zetten in een helder verhaal. Hij weet mensen door een vleugje flamboyantheid, bij elkaar te brengen. Door humor en daadkracht maakt hij de zaak rond. Ook heeft hij trainingen gevolgd over Diversiteit en weet wat een pluriforme samenleving inhoudt.

Binnen de Achterhoek en Doetinchem zal hij 200% zijn best doen om in diverse sectoren uw openstaande vacatures in te vullen.

06-11742940
marcel@zuydtwerkt.nl
Stuur WhatsApp