Recruitment met passie sinds 2017

Over ons

Since 2017 Recruitment met veel passie

Begin 2017 is Nanga Buil gestart met Zuydt Werkt!. Mede door haar grote passie voor recruitment is Zuydt Werkt! uitgegroeid tot een serieus en persoonlijk werving- en selectiebureau.

Recruitment met veel passie Nanga Buil

Na haar opleiding aan de NHTV, startte Nanga met haar eerste “echte” baan bij Asa Studenten Uitzendbureau als Intercedent. Al snel was ze verliefd op het vak en groeide ze door tot vestigingsmanager bij Ad Rem. Gedurende haar carrière heeft ze diverse functies bekleed binnen de arbeidsbemiddelingsbranche en bij diverse organisaties in de keuken mogen kijken.

In al die jaren is de passie voor het vak nooit verloren gegaan, het is zelfs sterker geworden. Met name voor het werven en selecteren van de juiste kandidaten. Omdat ze niet altijd de tijd en aandacht kon geven aan haar opdrachtgever of kandidaat, wat ze zo graag wilde, heeft ze stap gemaakt naar eigen ondernemerschap met als core business recruitment op een persoonlijke en betrokken manier.

Haar natuurlijke manier van verbinden maakt haar succesvol in haar vak. Ieder dag gaat ze met veel plezier aan de slag voor haar opdrachtgevers en kandidaten. Haar doelstelling is om Zuydt Werkt! verder, landelijk, op de kaart te zetten als een betrokken, innovatief en persoonlijk recruitmentbureau.

06-57086897
nanga@zuydtwerkt.nl
Stuur WhatsApp

Mensenmens en klantgerichtBas Jansen

Tijdens zijn studie Voeding & Management werkte Bas Jansen veel in de horeca. Hier bleek dat hij een echt mensenmens is. Zijn betrokkenheid en interesse, maken van hem een persoonlijkheid met een hoge gunbaarheidsfactor. Na zijn studie is Bas aan de slag gegaan als accountmanager bij Brouwerij Palm. Na een paar jaar groeide hij door als Salesmanager. Het begeleiden en aansturen van zijn collega’s ging hem zeer goed af. Toch kriebelde de sales, het contact leggen met klanten. Vanaf dat moment heeft Bas zijn carrière een vlucht gekend als Salesmanager Benelux binnen de ICT branche.

In 2018 gaat het roer om. Bas maakt een carrière switch en neemt de stap binnen de recruitmentbranche. Zijn kwaliteiten als mensenmens en klantgerichtheid komen hier zeer goed tot hun recht. Hij voelt zich thuis binnen de branche en in zijn rol.

Bij Zuydt Werkt! houdt hij zich bezig met Business Development Management. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitrollen van het succesvolle concept; Het Recruitment Abonnement.

06-30658378
bas@zuydtwerkt.nl
Stuur WhatsApp