Werkgever Zuydt Werkt

Werkgever

Als werkgever vaart u op koers met Zuydt Werkt!

Als werkgever bent u bij Zuydt Werkt! op het juiste adres. Als recruitment bureau helpen we u de juiste koers te varen. Als partner denken we met u mee en hebben oplossingen op maat. Zoals met ons Recruitment abonnement.  Het vinden van de juiste kandidaat is een uitdaging en het kost veel tijd en inspanning. Daarnaast is het ook kostbaar.

Een goed wervings- en selectieprocedure is strategisch belangrijk voor ondernemingen om concurrerend te blijven. Tenslotte wordt het onderscheid gemaakt door het talent en uitstraling dat aanwezig is binnen een bedrijf. Zuydt Werkt neemt haar taak als recruiter daarom erg serieus. Wij zijn van mening dat door middel van een partnership aan te gaan met je opdrachtgever er een goede wervings- en selectieprocedure neergezet kan worden.

De innovatieve procedures die door ons ingezet worden, zijn per opdracht op maat gemaakt. Deze hebben als doel het juiste talent op de juiste plek te krijgen. In samenspraak met onze opdrachtgevers bepalen wij, welke tools wij gaan inzetten.

Maatwerk voor u als werkgever Recruitment oplossingen van Zuydt Werkt!

Zuydt Werkt! levert maatwerk en kent verschillende vormen van werving- en selectieconcepten, te weten:

 

No Cure – No Pay

Uw vacature uitzetten via Zuydt Werkt! en pas betalen bij een startende kandidaat. Standaard of Exclusief mogelijk.

Meer info

Het Recruitment Abonnement

Voor een vast bedrag per maand wanneer het u uitkomt een (flexibel) recruitment-afdeling binnen bij uw bedrijf. En dat voor een vast bedrag per maand.

Meer info

Interim Recruitment

Op zoek naar continuïteit voor uw recruitment vraagstuk als u geen recruiters beschikbaar hebt.

Meer info

Zuydt Werkt biedt naast werving en selectie ook tools die tegenwoordig een steeds grotere rol spelen in het aantrekken van de juiste kandidaten. Denk hierbij aan:

  • Marktanalyse
  • Employer Branding
  • VideoMyJob
  • Inhouse Recruiter
  • Online Assessment

Vele jarenErvaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddelingsbranche weten wij precies welke tools wij moeten inzetten om de juiste kandidaat aan u te koppelen.

Wilt u weten welke tools passend voor u zijn, neem dan contact met ons op. Wij gaan er graag mee aan de slag.

Neem contact op