Recruitment bureau Breda Zuydt Werkt!

Recruitment bureau Breda

Zoekt u een recruitment bureau in Breda?Wij zijn Zuydt Werkt!

Een recruitment bureau in Breda kan ook voor u werken. Wanneer? Als u een bedrijf heeft en op zoek bent naar personeel. Kost het u te veel tijd om zelf geschikt personeel te vinden? Weet u niet goed waar u moet zoeken om nieuw talent te vinden? Wilt u kosten besparen door werving en selectie in Breda uit te besteden? Zuydt Werkt! kan u helpen. Laten we ons voorstellen: Wij zijn Zuydt Werkt!, een recruitment bureau in Breda dat werkgevers en werknemers aan elkaar koppelt. Juist nu met de krapte op de arbeidsmarkt kan het lastig zijn om de geschikte werknemers te vinden voor bepaalde openstaande functies. Wij werken als matchmaker, door voor jou de tijdrovende klus van personeel zoeken over te nemen. Dat doen wij volgens een uniek concept. Wilt u daar meer over weten? Lees dan verder of neem meteen contact met ons op. Bent u hier gekomen omdat u juist op zoek bent naar werk? Ook dan bent u bij Zuydt Werkt! aan het juiste adres – laat ons je doorverwijzen naar de pagina voor werkzoekenden.

Interesse in ons unieke concept?

Recruitment bureau Breda op koers Zuydt Werkt!

Met een recruitment bureau in Breda een voordelige manier van personeel zoeken

Het doel van Zuydt Werkt! is een betaalbare en kostenbesparende recruitment oplossing bieden voor iedere ondernemer. Want vaak kost het veel tijd voor ondernemers om zelf alle sollicitaties te bekijken en te selecteren, om de gesprekken te voeren en om uiteindelijk iemand uit te kiezen. Deze tijd kunt u veel beter aan andere dingen besteden, terwijl u de recruitment van nieuw personeel aan ons uitbesteedt. Uiteraard doen we dit in nauw overleg met u, zodat we de meest geschikte kandidaten vinden voor de openstaande functies. Wist u dat wij werken volgens het principe ‘no cure, no pay’. Wat houdt dat precies in? Stel u zet bij ons een vacature uit. Dan gaan wij meteen aan de slag met het vinden van potentiële kandidaten. Pas als u tot een arbeidsovereenkomst komt met een door ons aangedragen kandidaat, zijn er kosten verbonden aan onze diensten.

Wat ons verder uniek maakt? Dat wij het Recruitment Abonnement aanbieden. Deze oplossing is met name handig wanneer u vaker vacatures open heeft staan. Met dit abonnement betaalt u een vast bedrag per maand. U beschikt over een snelle partner in werving en selectie in Breda. En hoeven er even geen functies gevuld te worden? Dan kunt u onze diensten tijdelijk pauzeren. Een unieke oplossing voor recruitment in Breda.

Is het Recruitment Abonnement iets voor u?

 

Bent u geïnteresseerd?

Bent u ook op zoek naar een onderscheidend recruitment bureau in Breda dat net even anders werkt? Ons gloednieuwe concept in Nederland kan uw bedrijf zeker verder helpen. Wij zijn landelijk actief, dus ook als u buiten Breda werkzaam bent, kunt u ons inschakelen. Wij hebben al twintig jaar ervaring met werving en selectie van personeel. U kunt ons met een gerust hart inschakelen voor het vinden van het meest passende personeel voor uw functie of functies. Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over ons concept en hoe dit voor uw bedrijf kan werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u weten wat dit concept voor u kan betekenen?