Recruitment bureau Zuydt Werkt!

Recruitment bureau

Een recruitment bureau inschakelen?Kies voor Zuydt Werkt!

Bent u ondernemer of heeft u een bedrijf dat valt onder de MKB? Dan heeft u vast al meer dan eens moeten zoeken naar geschikt personeel. Besteedt u normaal gesproken veel tijd aan het zoeken van dat nieuwe personeel? Of heeft u vacatures die niet of pas laat gevuld worden? Dan is het tijd voor een nieuwe, moderne aanpak. Maak kennis met Zuydt Werkt!. Wij hebben een concept ontwikkeld, het Recruitment Abonnement, waarmee vacatures wél gevuld worden. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van geschikte kandidaten voor uw openstaande vacatures. Zo kunt u tijd besteden aan uw klanten en uw core business, en gaan wij voor u het allerbeste personeel zoeken! Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Meer weten over ons concept?

Recruitment Bureau Zuydt Werkt!

Een recruitment bureau aan of uit zetten met het Recruitment Abonnement

Een recruitment bureau; kost dat niet veel geld? Soms wel, maar bij ons kunt u kosten besparen. Hoe? Doordat wij werken volgens een uniek concept in Nederland. Zuydt Werkt! heeft het Recruitment Abonnement ontwikkeld. U betaalt een vast bedrag per maand voor al uw recruitment. Heeft u onze diensten even niet nodig? Dan zet u de diensten gewoon ‘uit’. Zo houdt u dus zelf de kosten in de hand. Niemand houdt van extra kosten of verrassingen en daarom bieden wij een all-in abonnement.

Interesse in het recruitment abonnement?

No cure, no pay

Wist u trouwens dat wij onze diensten ook aanbieden volgens het principe ‘no cure, no pay’? Dit houdt in dat er pas kosten zijn verbonden aan onze diensten op het moment dat u een arbeidscontract ondertekent met een door ons aangedragen kandidaat. Zo kunt u dus kosten besparen en uw bezighouden met het runnen van uw bedrijf. Besteed uw werving en selectie uit aan Zuydt Werkt!; specialist en innovator in recruitment van personeel.

Interesse in No cure, no pay?

Wilt u ook profiteren van een voordelig recruitment bureau? Neem dan contact op

Wij als voordelig recruitment bureau in Breda, kunnen uw bedrijf een echte boost geven. Wij vinden snel personeel dat perfect in uw team past. Doordat we met u samenwerken en betrokken zijn bij uw bedrijf, kunnen wij een goede matchmaker zijn. Ons doel? Een tevreden ondernemer met een aanwinst voor zijn of haar bedrijf én een tevreden nieuwe werknemer met een fijne baan. Ons nieuwe concept in Nederland stelt ons in staat dit te bereiken, maar wel op een manier die betaalbaar is voor iedere ondernemer. Bent u overtuigd of wilt u meer weten over hoe wij werken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

We denken graag met u mee