Corona maatregelen Zuydt Werkt

Corona

Corona maatregelenZuydt Werkt!

Corona beheerst nog steeds het wereldnieuws. De maatregelen die voor het coronavirus worden getroffen, wordt door Zuydt Werkt! uiteraard op de voet gevolgd. Daar waar nodig passen we onze dienstverlening aan.

Een tijd als deze brengt veel vragen met zich mee, dat begrijpen wij als geen ander. Zo zal de opdrachtgever zich afvragen of het verstandig is om nu een vacature uit te zetten. Of de kandidaat, die zich afvraagt of dit wel de tijd is om te solliciteren of een overstap te maken. Graag denken wij met u mee.

Voor de opdrachtgever die toch een vacature wil uitzetten, maar een kostenbesparing wil voor het inzetten van een recruiter, adviseren wij Het Recruitment Abonnement van Zuydt Werkt!

Voor de kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Op onze website vind je handige tips en tricks voor wat betreft solliciteren.

Daarnaast is ons kantoor Corona-proof en stellen wij graag onze ruimtes beschikbaar voor eventuele gesprekken tussen opdrachtgever en kandidaat.

Meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen, die u graag persoonlijk beantwoorden wilt hebben. Klik hieronder voor meer informatie of neem contact met ons op via 076-3034820 of via het mobiele nummer van uw contactpersoon.

Werkgever Werkzoekende